Καμμένος: Η Siemens δωροδόκησε Έλληνες πολιτικούς με 1,9 δισ. ευρώ

Ο Π. Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να λάμψει η αλήθεια…

Καμμένος: Η Siemens δωροδόκησε Έλληνες πολιτικούς με 1,9 δισ. ευρώΤην έντονη αντίδραση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προκάλεσε ο οριστικός συμβιβασμός στο θέμα της Siemens.

Ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε σκληρή επίθεση και υποστήριξε ότι «η σημερινή συγκυβέρνηση προσπαθεί να κλείσει όλες εκείνες τις υποθέσεις που αφορούν στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα».

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, «την ίδια μέρα που ο πρωθυπουργός της χώρας έδωσε εντολή στον υπουργό Οικονομικών να χαρίσει στη Siemens που δωροδοκούσε Έλληνες εξωνημένους πολιτικούς 1,9 δισ. ευρώ, σε αντίθεση με την ομόφωνη απόφαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens, την ίδια μέρα που αποφάσισε να κλείσει το σύνολο της υπόθεσης Siemens, νομίζοντας ότι θα σταματήσουν οι διώξεις εναντίον εκείνων που λήστεψαν το Ελληνικό Δημόσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη αποφάσισε να απορρίψει την αγωγή του κ. Τσουκάτου, ο οποίος κατέθεσε εναντίον μου ότι τον προσέβαλε ο χαρακτηρισμός του ταμία του αρχιερέα της διαπλοκής».

Ο Πάνος Καμμένος τόνισε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται «προκειμένου να δικαιωθούμε, να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθούν εκείνοι οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα γονυπετή στα χέρια των δανειστών και των τοκογλύφων».

Advertisements

One comment on “Καμμένος: Η Siemens δωροδόκησε Έλληνες πολιτικούς με 1,9 δισ. ευρώ

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s